Taxi van of naar Schiphol Airport?

    Welkom bij Taxi A7 ✓ Gevestigd in Groningen ✓ 24/7 beschikbaar ✓ Luxe Tesla wagenpark ✓ Betaalbaar en snel ✓ Milieuvriendelijk  

Wij halen of brengen u graag naar Schiphol

Welkom bij Taxi A7 voordelige service 24/7 services Tesla wagenpark Mercedes groepsbussen

Wij rijden dagelijks cliënten van en naar Schiphol

Taxi A7 de betrouwbare en betaalbare taxi van Groningen.

Onze talrijke tevreden klanten gingen u al voor en wij doen er alles aan om uw reis zo efficiënt en comfortabel mogelijk te maken.

Wij verzorgen dagelijks vervoer naar en van Groningen, Schiphol, Assen, Eemshaven en elk ander gewenst adres. Als grootste Tesla taxibedrijf van Noord-Nederland beschikken wij over een luxe en representatief wagenpark, inclusief Mercedes bussen voor groepsvervoer van 8 personen met veel bagageruimte.

Wij zijn 7 dagen per week, 24 uur per dag bereikbaar en inzetbaar, onze professionele en nette chauffeurs beschikken over jarenlange ervaring en alle vergunningen. Kortom, voor een betrouwbare en betaalbare vervoersoplossing in Groningen, kies voor Taxi A7.

Reserveer online

Tesla - Taxi A7 Groningen

24/7 bereikbaar

Onze Tesla chauffeurs zijn dag- en nacht beschikbaar. Klaar om u op te halen op de gewenste locatie.

100% tevreden vervoer

100% tevredenheid

Wij staan garant voor de kwaliteit van ons vervoer, zodat u zorgeloos op uw bestemming zal aankomen.

Milieubewust taxivervoer

Milieubewust

Uw milieuvriendelijke taxi in de stad Groningen. Kies bewust, kies voor Taxi A7.

U kunt pinnen

Voordelig vervoer

Wij rijden tegen een voordelig tarief. U kunt betalen met: Pin, Creditcard, Apple Pay of contant.

Wij rijden in Schiphol tegen zeer scherpe tarieven.

Maak kennis met Taxi A7 uit Groningen

Bent u op zoek naar een snelle, efficiënte en voordelige manier om je te verplaatsen in Groningen? Zoek niet verder! Onze elektrische taxi’s bieden de scherpste tarieven voor iedere afstand en zijn daarmee het goedkoopste in de stad. Maar goedkoop betekent niet dat we inleveren op comfort of luxe. Integendeel, u kunt rekenen op een schone en comfortabele rit in een van onze representatieve Tesla’s of Mercedes bussen, met voldoende ruimte voor uw bagage. Onze professionele chauffeurs zijn experts in het vinden van de snelste en meest efficiënte route, zodat u nooit onnodige kilometers hoeft te rijden. Veiligheid en klantvriendelijkheid staan bij ons hoog in het vaandel. Of het nu dag of nacht is, wij staan 24/7 voor u klaar voor vervoer.

Wij rijden onder andere van en naar de volgende bestemmingen: Groningen, Grote Markt, Vismarkt, Centraal Station Groningen, UMCG, Martini Ziekenhuis, Assen, Bedum, Eemshaven, Eelde, Haren, Hoogkerk, Roden, Norg, Paterswolde, Schiphol, Zuidhorn en Zuidlaren. Uiteraard vervoeren we u daarnaast graag naar ieder ander denkbaar adres.

De betrouwbaarheid en professionaliteit van de service die wij bieden, zijn voor ons taxibedrijf van cruciaal belang. Daarom bent u bij ons verzekerd van professionele en nette chauffeurs die beschikken over jarenlange ervaring en alle benodigde vergunningen.

Naast personenvervoer bieden wij ook de volgende diensten aan: luchthaven vervoer, groepsvervoer, zakelijk (directie) vervoer, trouwvervoer, uitgaansvervoer etc. vraag ons gerust naar de mogelijkheden of bezoek onze taxidiensten pagina.

Wij streven er elke dag naar om om onze reputatie als beste taxibedrijf in Groningen waar te maken. Wij waarderen het dan ook enorm wanneer onze klanten de tijd en moeite nemen om een review achter te laten op Google.

Boeken kan direct via het reserveringsformulier. U kunt 24 uur per dag, 7 dagen in de week, vrijblijvend informeren naar de diverse mogelijkheden omtrent uw vervoersvraag via de contact pagina of bij een van onze collega’s op ons telefoonnummer: +31 0633765500

Dank voor uw interesse in Taxi A7.

Wij vervoeren in Tesla wagens

×