Taxi van of naar UMCG Groningen?

    Welkom bij Taxi A7 ✓ Gevestigd in Groningen ✓ 24/7 beschikbaar ✓ Luxe Tesla wagenpark ✓ Betaalbaar en snel ✓ Milieuvriendelijk  

Wij halen of brengen u graag naar UMCG, Groningen

Welkom bij Taxi A7 voordelige service 24/7 services Tesla wagenpark Mercedes groepsbussen

Wij rijden dagelijks cliënten van en naar UMCG, Groningen

Tesla taxibedrijf Taxi A7 uit Groningen heet u welkom!
Tal van klanten gingen u al voor. Wij zijn al jaren een vertrouwd adres in Groningen en doen er alles aan om uw reis zo plezierig mogelijk voor u te maken.

Wij rijden dagelijks cliënten van en naar Groningen, Schiphol, Assen, Eemshaven en ieder ander denkbaar adres.

Wij zijn het grootste Tesla taxibedrijf van Noord-Nederland en beschikken over een luxe, emissievrij en representatief wagenpark.

U kunt altijd op ons rekenen 
Wij zijn 7 dagen in de week, 24 uur per dag bereikbaar en inzetbaar. Jaren ervaring, professionele/nette chauffeurs en alle vergunningen.

Kortom, voor een taxi in Groningen ‘zit’ u goed bij Taxi A7.

Reserveer online

Tesla - Taxi A7 Groningen

24/7 bereikbaar

Onze Tesla chauffeurs zijn dag- en nacht beschikbaar. Klaar om u op te halen op de gewenste locatie.

100% tevreden vervoer

100% tevredenheid

Wij staan garant voor de kwaliteit van ons vervoer, zodat u zorgeloos op uw bestemming zal aankomen.

Milieubewust taxivervoer

Milieubewust

Wij rijden 100% elektrisch en geven om het milieu. Wij zijn uw taxi zonder schadelijke uitstoot.

U kunt pinnen

Voordelig vervoer

Wij rijden tegen een voordelig tarief. U kunt betalen met: Pin, Creditcard, Apple Pay of contant.

Al onze taxiritten zijn vrij van schadelijke uitstoot.
Wij rijden van en naar UMCG, Groningen tegen zeer scherpe tarieven.

Maak kennis met Taxi A7 uit Groningen

Wij hanteren de scherpste tarieven voor iedere afstand en zijn daarmee het goedkoopste elektrische taxibedrijf van Groningen. Waar u ook altijd op kunt rekenen is een schone rit. In alle opzichten: u wordt altijd vervoerd in een nette, schone Tesla met voldoende ruimte voor uw bagage. De chauffeurs weten in de stad beter als geen ander de weg te vinden en rijden dus nooit onnodige kilometers!

Veiligheid en klantvriendelijkheid is uiteraard een must, maar het is natuurlijk wel zo prettig om op een comfortabele wijze naar de plaats van bestemming worden gebracht. Dat gaat zeker lukken met een van onze representatieve en comfortabele Tesla wagens, waaronder Tesla model S en X. Daarnaast beschikken wij over moderne Mercedes bussen met veel bagageruimte voor groepsvervoer t/m 8 personen.

Of het nu dag is of midden in de nacht, wij staat voor u klaar. Wij rijden in en rondom Groningen en zijn 24/7 beschikbaar voor vervoer. Zo hoeft u niet te wachten en kunt u gaan en staan waar u maar wilt. Handig na bijvoorbeeld een avondje stappen, voor de vroege vogels onder ons of wanneer u op tijd een nachtelijke vlucht moet halen.

Wij rijden onder andere van en naar de volgende bestemmingen: Groningen, Grote Markt, Vismarkt, Centraal Station Groningen, UMCG, Martini Ziekenhuis, Assen, Bedum, Eemshaven, Eelde, Haren, Hoogkerk, Roden, Norg, Paterswolde, Schiphol, Zuidhorn en Zuidlaren. Uiteraard vervoeren we u daarnaast graag naar ieder ander denkbaar adres.

De betrouwbaarheid en professionaliteit van de service die wij bieden, zijn voor ons taxibedrijf van cruciaal belang. Daarom bent u bij ons verzekerd van professionele en nette chauffeurs die beschikken over jarenlange ervaring en alle benodigde vergunningen.

Naast personenvervoer bieden wij ook de volgende diensten aan: luchthaven vervoer, groepsvervoer, zakelijk (directie) vervoer, trouwvervoer, uitgaansvervoer etc. vraag ons gerust naar de mogelijkheden of bezoek onze taxidiensten pagina.

Wij streven er elke dag naar om om onze reputatie als beste taxibedrijf in Groningen waar te maken. Wij waarderen het dan ook enorm wanneer onze klanten de tijd en moeite nemen om een review achter te laten op Google.

Boeken kan direct via het reserveringsformulier. U kunt 24 uur per dag, 7 dagen in de week, vrijblijvend informeren naar de diverse mogelijkheden omtrent uw vervoersvraag via de contact pagina of bij een van onze collega’s op ons telefoonnummer: 06-20141049

Bedankt voor uw interesse in Taxi A7.

Wij vervoeren in Tesla wagens